5 Eylül 2016

Yeni alışveriş..

Tatilde alışveriş yapmadım diye sevinirken İstanbul'a dönmemle kendimi indirimlerin ortasında ve alışveriş yaparken bulmam bir oldu. Neyse ki bunlar uzun zamandır göz koyduğum, deneme listesinde olan ürünlerdi. Üstelik de hepsi çok hesaplı gelince çok mutlu oldum. Hemen bakalım yeni alışverişimde neler almışım.
cilt bakımı


Öncelikle Rossmann indirime hafta sonundan başladı, Nivea, Diadermine gibi markalarda cilt bakımında %50'ye yakın indirim var.  Ben de uzun zamandır merak ettiğim Nivea anti-ageing göz kremi, inci taneleri ve Q10 içeren kırışık karşıtı kremini aldım. Nivea'nın yeni çıkan makyaj temizleme mendilleri de bayram seyahatinde kullanmak için alındılar. Ayrıca Diadermine'in pek övülen serumunu da kış için aldım. Gratis'den her zaman denemek istediğim Gosh makyaj temizleme grubundan makyaj temizleme sütünü 9.90'a aldım. Cuma günü de yine seyahatte yanıma alırım diye Urban Decay makyaj sabitleme spreyinin oil-control yani yağlı ciltler için olanı aldım. Bunu son zamanlarda you tube'da takip ettiğim yabancı vloggerlarda çok fazla gördüğüm için Antakya'nın sıcağında test etmek istedim. Bu küçük boyu ve fiyatı 45 TL. 

Yves Rocher

Cuma günü Yves Rocher'e de uğradım ve kokusuna bayıldığım Monoi yağının parfümünü indirimli olarak 42 TL.'ye aldım. Bu ürünün kendi indirimi herhangi bir kampanyadan yararlanmadım ama diğer ürünler için 50 TL.  üzeri 15 TL. indirim ve duş jeli hediye kampanyasından faydalandım. Çok merak ettiğim duş yağlarından iki tane ve yine sevdiğim bir ürün çift fazlı göz makyaj temizleme suyunu aldım. Duş yağları sevgili Onur'n tavsiyesi ve Vanilla Bourbon'un kokusuna bayıldım diyebilirim. 

kozmetik blogu

Cuma gününe devam ediyoruz. Oradan Watsons'a ve Gratis'e girdim ve yine yolculuk için eksik tamamladım. Şipşirin su şişesi Antakya sıcağında hep çantamda olacak tabi. Watsons'ın mini ıslak mendillerinden bu kez ocean's scent yani okyanus kokulu olanı aldım. Bir de hindistan cevizi yağı koymak için pompalı şişe aldım. Bu şekilde taşımak daha kolay olacak. Gratis'den ise yine seyahat için Bee Beauty misel su ve göz makyajı temizleme suyunu aldım. Bakalım hem de denemiş olurum bunları. 

kozmetik blogu

Dediğim gibi Rossmann indirime erken girmişti. Yukarıdakilere ek olarak Isana'nın denemediğim iki duş jeli ve sıvı sabununu da ekledim. Bunların fiyatları  3.99-4.99 TL. gibi sanırım.

kozmetik blogu

Son olarak Madame Coco'nun ısrarcı mesajlarına daha fazla karşı koyamadım ve bu tatlı sıvı sabun/sabunluk ve argan içeren body scrubı aldım. Scrub tam istediğim gibi sanırım iri taneli ve harika kokuyor. Fiyatı 8-9 TL. olması lazım. Sıvı sabun ise 12-13 gibiydi. Bunu daha çok ambalaj için aldığımı söylemeliyim. Uzun süre kullanılabilecek hoş bir şey.

Bu ayın kayda değer alışverişleri bu şekildeydi umarım bayramda Antakya'da olmam sebebi ile de kendimi tutabilirim. Zaten almamam da lazım çünkü uçakla gidip geleceğim. Gerçi bugün Gratis ve Watsons'da bayram indirimine girdiler ve Sleek'de %40 + %10 Gratis kart indirimi var, gel de tut kendini şimdi bakalım. Siz son zamanlarda neler aldınız?
Sevgiler..

55 yorum:

  1. bu Monoi parfümü çok merak ettim hepsi de çok güzeller bence güle güle kullanın oje almamış olmanıza çok şaşırdım :))) Madam coco ürünlerine ben de bir bakacağım sıvı sabun çok ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi :-)) evet sen galiba instagramda gösterdiğim oje dağını görmedin bundan sonra çok çok değişik bir renk olmadığı sürece ya da elimdekileri biraz temizlemeden oje almamam lazım .. teşekkürler monoi parfümü tavsiye ediyorum ama önce kokla mutlaka ..

      Sil
    2. hemen oje dağı görseline bakmam lazım :)

      Sil
  2. Ben doğum günü kampanyam için Yves Rocher'a gittim sadece :) İhtiyaç alışverişi yaptım ama Monoi edt yi mutlaka alacağım, mağazada yoktu, online almaya karar verdim :) Sonrada umarım alışveriş faslını bitireceğim, fena halde evdekileri tüketmeye yoğunlaştım. :) Hepsini mutlulukla kullanın İrem Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet ya parfüm çok çabuk satıyormuş benim gittiğim mağazada da 3-4 tane kalmıştı sadece.. teşekkürler şu bayramı da atlatalım salimen yeter bana zaten .-)))

      Sil
  3. Merhaba,
    DEİDERMIN N11 kremının fıyatı ve vaat leri nedir?
    sleek ı hıc kullanmadm ama bu ındırımde bir şans verecegım :) teşekkürler
    Bnde yeni bir keşif yaptım ve kesinlikle tavsiye edıyorum.. :))) yazım :http://pinolimakyaj.blogspot.com.tr/2016/09/deotak-deodorant-krem.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinolimakyaj sanırım 26 tl ye aldım anti aging özellikli bir krem. sleek ürünlerini de evet tavsiye ederim güzel parçalar var :-)) link bırakmanıza gerek yok zaten takip ettiğim için yazılarınız okuma listeme düşüyor..

      Sil
  4. Bir sorum daha oalcak , aldıgınız scrub ın baska cesıtlerı varmıydı?? yves roche peeling kullnıyorum su anda ama daha ırı tanelı bır urunude rutinime eklemek istiyorum..

    http://pinolimakyaj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinolimakyaj argan peelingin mi hayır sanmıyorum..

      Sil
  5. hepsini çok ama çok iyi günde kullanın... Monoi merak ettim, hafta sonu kokusunu denemeye bakmaya gideceğim bir ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem teşekkürler kokusuna bak mutlak derim :-))

      Sil
  6. bunun sonu yok hele biz kadınlar için alışveriş büyük bir tutku :) güle güle kullan canım özellikle nivea göz kremi yorumunu bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahveela evet maalesef ne isteklerimiz bitiyor ne de ihtiyaçlarımız :-)) teşekkürler :-))

      Sil
  7. yves rocher duş jelinin kokusu harika :) madam coco vücut peelingi ise muhteşem ben onu bitirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblog ay duyduğuma çok sevindim bayram sonrası kullanmaya başlayacağım zaten hemen :-))

      Sil
  8. Monoi parfumu merak ediyorum bende alabilirim..gule gule kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikhikayeleri teşekkürler :-)) parfüm bir harika bence..

      Sil
  9. Güle güle kullan ben göz kremini kullanıyorum ferahlatıyor güzel , sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Ayy o Madame Coco Argan Scrubı merak ettim şeker, bakayım ona! Vanille Bourbon Duş Yağı'nı ben de aldım, kokusu harika ama umduğum yumuşaklığı vermedi. Yine de standart duş jeline göre çok daha iyi. Öpüyorum çok, hepsini güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım ben daha kullanamadım ama meraktayım kokusu harika tabi ki :-)) madame coco scrub iri taneli bir scrub aklında olsun...sevgiler..:-))

      Sil
  11. Yazının başından sonuna gidene kadar tekrar alışveriş yapmaya karar vermişsin İrem :))) Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır ahaha hep bu indirimlerin suçu ne yapayım sleek'de indirim olduğunu yeni öğrendim bu esnada...teşekkürler canım..

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. @siriyaşam hahah tutmayacağım bu sefer sanırım ...

      Sil
  13. Güle güle kullan, aralarında benim de merak ettiklerim var. Tatil dönüşü alırım ben de ancak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda tatilde olmak bir bakıma iyi cüzdanın zarar görmeyecek .-)))

      Sil
  14. bir yurtdışı seyahati programlıyorum ve burdan hiçbirşey almamak istiyorum ama Sleek çok fena aklımı çeliyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün ayy evet ya hem de ilk defa indirim yapmışken çelmez mi :-))

      Sil
  15. güzel günlerde kullanın, bikaçı benimde listemde
    sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Madame Coco' ya uzun zamandır gitmiyorum, sabunluk hoş duruyor. Hepsini güzel günlerde kullan. İyi tatiller, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet ben de pek girmem oraya girsem de almam ama bu sefer bunlara dayanamadım :-)) teşekkürler ..

      Sil
  17. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  18. Monoi yi çok merak ettim gidip deneyeceğim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arselinokyanusu umarım beğenirsiniz...:-))

      Sil
  19. Monoi parfüm indirimli haliyle çok iyiymiş. Hemen bir Yves Rocher e gitmek lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet fiyatı uygun bir de bende çok kalıcı olduğu için çok memnun kaldım..

      Sil
  20. güle güle kullan canım.Isana'yı son zamanlarda çok duymaya başladım.Sevildi sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beyazbegonvil teşekkürler :-)) isana hem fiyat olarak uygun hem içerik olarak ondan sanırım..

      Sil
  21. Hepsi de çok güzel Rossmann'e bakmam lazım. Ben de indirim alışverişime devam ediyorum hala mümkün olduğunca tutuyorum kendimi, yazısını paylaşacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri bayram indiriminde kendimizi tutmamız pek mümkün olmayacak sanırım ama en az hasarla atlatalım diye umuyorum :-)) (atlatamadı :D)

      Sil
  22. Güzel günlerde kullanın, ürün yorumlarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  23. Güle güle kullan hepsi çok güzel ürünler :)

    YanıtlaSil
  24. İrem'cim tam bir Yves Rocher çıkartması yapmışsın.Güle güle kullan hepsini.Madame Coco sıvı sabunluğa bayıldım.Bu alışverişte birde NYX allık görmeyi beklemiştim ama yok :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin :-)) teşekkürler canım yok NYX'e uğramadım özellikle uğrasam boş çıkamayacağım için bir sonraki aya sakladım onu artık ...

      Sil
  25. monoi edt cidden harika kokuyor, en son resimdeki sabunluğa da bayıldım, mutlulukla sağlıkla kullanın hepsini. bir de denemediyseniz isanın aloe li duş jelinin el kremi de var, harika kokuyor ve güzel nemlendiriyor =) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim teşekkürler canım :-)) tamam kremi de yazdım bakarım gittiğimde :-))

      Sil
  26. Oo bir sürü yeni ciciler. Güle güle kullan. Ne kadar çok Alman ürünü satiliyor sizde Avusturyada bile yok hepsi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul teşekkürler 😊 Evet Rossmann sayesinde 😄

      Sil
  27. Keyifli günlerde kullan. Nivea nın v,tal serisinden göz çevresi kremi deneyimlemiştim. Sadece iyi nemlemdirdi.
    Gosh makyaj temizleyicisinin performansını çok merak ettim.
    Ben de küçük bir alışveriş yaptım ama sanırım bugün yine çıkacağım:)
    Ah o Madame Coco mesajları. Ben artık teslim olmuyorum da annemle kız kardeşim her kampanyada hooop ordalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @huzunsarısı 😄😄 ben de 1-2 sefer daha yaptım tabi kusur kalmadım 😂😂 madame coco hergün kampanyada nasıl olsa sorun yok 😂

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...