26 Ocak 2017

Cyrene Sürpriz Kutularında Neler Çıktı...

Cyrene markasını nasıl sevdiğimi bilmeyen yoktur sanırım. Hem bir Türk markası olması, hem temiz içerikleri, hayvan dostu olması ayrıca etkisine ve kalitesine göre bence makul fiyatları da marka hakkında hep olumlu düşünmemi sağladı. O nedenle geçen sene olduğu gibi bu sene de Black Friday öncesi satışa 3 tane uygun fiyatlı sürpriz kutu çıkartınca 2 tanesini direk aldım.

Cyrene 
Kutular "gizemli üçlü", "gizemli ikili" ve "gizemli yeni" konsept isimleri ile satışa sunulmuştu. Ben üçlü ve yeni kutuyu tanesi 59 TL.'ye satın aldım. Geçen sene aldığım kutulardan edindiğim tecrübe kutu içinde gelen ürünlerin genelde bu fiyatın çok üzerinde olmasıydı ve yanılmadım. Genelde onu kullanmam bunu denemem gibi ön yargım da olmadığı için kutu içinden çıkanların temelde hoşuma gideceğini tahmin etmiştim. Yeni kutudan yatıştırıcı yüz toniği, Glycolic asit içeren makyaj temizleme sütü ve renkli nemlendirici çıktı. Gizemli kutudan ise Moonlight beauty serum, el kremi ve renkli nemlendirici çıktı. Burada tek eleştirim her iki kutuya da renkli nemlendiriciden koymaları olabilirdi ama kutuları tek tek alanlar için bu bir sorun olmayacağı için es geçiyorum. Tabi bu arada bol bol da tester koymuşlar.

Cyrene

Bunlardan tabi öncelikle minik boyları denemeye başladım. Aslında benim önce  deluxe boy sandığım ürün 30 ml. ve orijinal boymuş. İlk anda benim gözüme küçük geldi, kocaman nemlendiricilere alışık olduğum için herhalde. 

Cyrene

Renkli nemlendiricinin Light ve natural bej olmak üzere iki tonu var. Bendeki natural tonu, cildime tam uyum sağladı. Zaten çok da bir renk farkına sebep olmadığı için benim açımdan o kadar önemli değil. İçeriği ve içinde fiziksel güneş koruması olması artı özellikleri. 

Cyrene

Hemen biraz da %4 AHA içeren cilt tonu düzenleyici kremden bahsedelim. Cyrene bu AHA içeren cilt tonu düzenleyen kremlerden pek çok çeşit yapmış. %1 ile başlıyor ve %15'e kadar çıkıyor. Tabi %10-15 AHA içeren kremlere geçmeden cildin daha az miktarlar ile alıştırılması öneriliyor ki ben de öyle yapıyorum şu an. Neyse bu exfolian kremlerden daha detaylı bir şekilde bahsedeceğim bir yazı gelecek daha sonra.

Cyrene

Biz dönelim renkli nemlendiriciye, hemen buradan da detaylı inceleyebilirsiniz zaten. İlginç bir şekilde içinde sim varmış gibi duruyor ama tabi yok öyle bir şey. Sadece ışıltılı bir bitişi var evet. Bu ürün hakkındaki fikrimde ikilemde kaldım. Ben ürünü sevdim ama bir nemlendirici olarak değil. Ürünün bir kere benim cildim için konuşuyorum şahane bir bitişi var. Sağlıklı, doğal, hafif ışıldayan, kapanmamış ama renk tonu eşitlenmiş bir cilt. Ama nemlendiriyor mu derseniz hayır bence nem veren bir krem değil ki benim cildim karma yağlı olduğu halde nem vermesini yeterli bulmadım. Kuru ciltlere göre nemlendirici üzerine şahane bir baz veya günlük cilt tonum eşitlensin diye kullanılacak bir ürün olabilir bence. 

Cyrene

İster fırça ile ister parmaklarınız ile uygulayın, doğal bir bitiş veriyor.

Cyrene

Cyrene

Duruşuna bakar mısınız, canlı, parlak ve eşit ama altına nemlendirici sürmeden bana tek başına yeterli bir krem değil. Gün içerisinde parlak bitişinden dolayı hafif bir parlama yapabiliyor, bunu her üründe kanıksadığım için üzerinde durmuyorum. Mat şeffaf bir pudra bu işi hemen hallediyor. Sonuçta ürünü sevdim mi evet, tek başına nemlendirici olarak önerebilir miyim hayır. 

Cyrene 

Şu anda denediğim bir de anında yatıştırıcı tonik var ama ondan da başka bir yazı ile detaylı söz edeceğim. Sabah ve akşam kullanılabilecek toniğin amacı cildi yatıştırmak ve onarmak. Bende etkisi kullanılır kullanmaz görülecek şekilde bariz bir yatışma oluyor. Uzun dönem etkilerinden ise sonra bahsedeceğim.

Siz Cyrene ürünleri kullandınız mı ne düşünüyorsunuz, tavsiye edeceğiniz ürünleri var mı, ya da bunlardan kullandığınız var mı yorumlarınız neler yazın konuşalım.
Sevgiler..

46 yorum:

  1. Hiç kullanmadım hatta ilk defa duydum desem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @naz ayy çok güzel markadır ama evet yeteri kadar duyulabilmiş değil bence henüz..

      Sil
  2. Özellikle sondaki toniği çok severek bitirdim. Sanırım 2 şişe bitti ve yeniden alır mıyım olabilir. Renkli nemlendiriciyi çok merak ediyordum. Renk tonu eşitlemesi ve sağlıklı görünüşü çok hoş duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş ben de toniği sevdim şimdilik bakalım kullanmaya devam :-))

      Sil
  3. hepsini güle güle kullanın yorumlarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Cyrene ürünlerini seviyorum. Renkli nemlendiriciyi merak ettim, ince yapılı varla yok arası renkli nemlendirici bb krem tarzı ürünleri seviyorum. Bunu da deneyebilirim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet ben de çok severek kullanıyorum cyrene'yi teşekkürler :-))

      Sil
  5. Renkli nemlendirici ilginçmiş....

    YanıtlaSil
  6. Yazını okuyana kadar ben de sim var sandım için :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm :-)) teşekkür ederim ..

      Sil
  7. hiç kullanmadım Cyrene ürünlerini ama nemlendiricisini merak ettim doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü oldukça güzel ve yararlı ürünleri var canım deneyebilirsin..

      Sil
  8. ilk defa duyuyorum bu markayı fakat fondotenı cok guzee benzıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli fondöten değil ama o renkli nemlendirici/baz arası bir krem...:-))

      Sil
  9. Cryene renkli nemlendiriciden Başak bana gönderdi ancak, henüz denemedim. Elimde baktığımda gerçekten kuru geldi bana, dediğin gibi nemlendirmiyor. Bende nasıl olacak çok merak ediyorum😊 Hepsini güle güle kullan İrem'cim, sevgiler...❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet gördüm canım sen de güle güle kullan.. nemlendirici olmayacak tabi ama güzel bir baz veya sadece cilt rengi eşitleyeceğin bir krem gibi kullanabilirsin.. sevgiler öpüyorum :-))

      Sil
  10. Güle güle kullan 😊. Ben herhalde en çok testerlara sevinirdim. Takintiliyim o konuda deneyip bitormesi kolay oldugu için çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya Cyrene'nin tester konusunda eli çok açıktır ben de seviyorum bol bol yolladığı için rahat rahat deneyebiliryorum.. teşekkürler..

      Sil
  11. Güle güle kullan İrem'cim. Cyrene'in sürpriz kutuları fiyatını kat kat çıkartıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım :-) evet kesinlikle değiyor aldığıma..

      Sil
  12. Great products! :)

    Check out my new post-----> "Kiralik Ask" - favorite series

    YanıtlaSil
  13. Ah ben bu kutuları kaçırmıştım -.- Keşke kaçmasaymış diyorm şu an. Renkli nemlendirici benim için yazının favorisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet yaz aylarında bana da rahat kullanırım gibi geliyor onu fondöten niyetine :-))

      Sil
  14. Markayı biliyorum ve de beğeniyorum. Simli gibi görünen nemlendirici ise çok ilgimi çekti lakin nemlendirme özelliği yok ise düşünmek lazım, çünkü cildim çok kuru...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak onu ben dahil herkes nemlendirici değil de baz veya cilt düzgünleştirici falan gibi kullanabilir rahatça.. özellikle de yaz aylarında..

      Sil
  15. Nemlendiricinin kullanımını özellikle merak ettim, bana da yeterli gelmedi çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası baz olarak kullanabilirsin canım .. ya da yaz aylarında bb krem gibi de olur diye düşünüyorum..

      Sil
  16. Benim bu renkli nemlendirici ile ilgili yorumlarımı biliyorsun... asla böyle durmadı bende :/ sen güle güle kullan canımcım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet senin cildinle hiç uyuşmadı .. teşekkürler canım :-))

      Sil
  17. Renkli nemlendirici bende de var çok merak ettim şimdi hemen deneyeceğim. Güle güle kullan hepsiniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sinemakkoç umarım memnun kalırsın .. çok teşekkürler :-))

      Sil
  18. Ah ah bu sene de olmadı tabii ama mutlaka denemek isterin bende. Sadece Black friday de mi olunuyor kutular?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam geçen sene öyle oldu ondan önce üst üste 2 ay ayrı kutular yapmışlardı olduğu zaman mail geliyor bana haber veririm sana bu sefer :-))

      Sil

  19. Bu kutuları riske girmek istemeyip almadığıma çok pişmanım, zira Moonlight almayı en çok istediğim ürünlerden.Diğer çıkan tüm ürünler de denemeyi isteyeceğim nitelikteler. Başak bize de yolladı renkli nemlendiriciyi; denemeyi merakla bekliyorum; karma ve yağlı ciltler daha memnunmuş gibi geldi ama belki güzel bir sürprizle benim cildimle de anlaşır =)
    Hepsini güle güle kullan,
    Ayrıntılı yorumlarını merakla bekliyorum.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight Zeynepcim nemlendirici hakkındaki düşüncelerini merakla bekliyorum.. bu ara cyrene 14 şubat için iki kutu daha çıkardı birinin içeriği belli birinin sürpriz istersen bak çabuk tükenir çünkü ben 59 tl lik kutuyu sipariş verdim bile :-))) teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
  20. Bu marka çok ilgimi çekmiştir her zaman kaliteli bulurum. Çok güzel ürünleri var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet bence de öyle çok severek kullanıyorum...

      Sil
  21. Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi sevgililer günü için yeni iki kutu çıkarmış bak istersen..

      Sil
  22. Renkli nemlendirici cok guzel duruyor <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...