10 Mayıs 2017

Moda ikonu Cara Delevingne, tasarımcı Jeremy Scott ve Moschino, Magnum'la güçlerini birleştirdi!

MODA İKONU CARA DELEVINGNE, TASARIMCI JEREMY SCOTT VE LÜKSÜN MODA MARKASI MOSCHINO, HAZZIN DONDURMASI MAGNUM'LA GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİREREK MAGNUM'UN YENİ VE İDDİALI KAMPANYASINDA "İÇİNDEKİ SENİ SERBEST BIRAK" DİYOR

Moschino Kreatif Direktörü Jeremy Scott, Magnum’un bu zamana kadarki en haz dolu ve cesur kampanyası kapsamında Cara Delevingne’ın yer aldığı Magnum’a özel çekilen kısa filmi yönetiyor.



Dünyada dondurma ve çikolata hazzı denince akla ilk gelen isim olan Magnum, bugün moda dünyasının en önemli iki ismiyle gerçekleştirdiği özel işbirliğini duyurdu. Tüm dünyada tanınan ikon niteliğindeki Moschino'nun Kreatif Direktörü Jeremy Scott ve uluslararası film yıldızı ve süper model Cara Delevingne, Magnum'un "İçindeki Seni Serbest Bırak" kampanyasında Magnum Double için bir araya geldi. Kampanya, dünyanın dört bir yanındaki insanları içlerindekini serbest bırakmaya ve "Daha Fazlasına Cüret Et"meye çağırıyor.



Kampanyanın tanıtımı için çekilen, korkusuz ve cesur Cara Delevingne'nin rol aldığı eğlenceli kısa film, izleyicilere "İçindeki Seni Serbest Bırak ve Daha Fazlasına Cüret Et" yaklaşımının felsefesini anlatıyor. Reklam filminde Moschino'nun kampanya için özel olarak tasarladığı benzersiz illüstrasyonlarla vahşi hayvanlar da yer alıyor. Filmdeki vahşi hayvanlar, 18 Mayıs’ta Cannes Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan büyük kampanya tanıtımı çerçevesinde tekrar boy gösterecek.

MAGNUM X MOSCHINO FİLMİ
Magnum, benzersiz lezzeti Magnum Double için kampanya kapsamında bir kısa film çekti. Film yıldızı Cara Delevingne'in başrolünü oynadığı 45 saniyelik filmde, Jeremy Scott ile özellikle "Masum Sanık Roger Rabbit" ve "Space Jam" filmleriyle tanınan efsanevi animasyoncu Uli Meyer'in hayat verdiği bir dizi Moschino karakterleri yer alıyor.
Yönetmenliğini Jeremy Scott’ın üstlendiği film, cesur ve iddialı "Daha Fazlasına Cüret Et" felsefesinden, insanın kendini şımarttığı o muhteşem andan ve Magnum Double'ın çatırdayan çikolatasını ve muazzam dondurmasını ısırmanın verdiği hazdan ilham alıyor. Filmde Cara şehrin sokaklarında yürürken “Moschino karakterleri” pençeleriyle Cara'nın iştah kabartan Magnum'unu ele geçirmeye çalışıyor. Filme https://www.youtube.com/watch?v=ckk6gnppUUE&featur... linkinden ulaşılabiliyor.



Cara Delevigne film çekimi deneyimini; “Bu filmde en çok sevdiğim şey, hayatın küçük hazlarıyla kendimizi şımartmayı anlatması oldu. İnsan Jeremy Scott'la dondurma üzerine bir film çeker de, bu nasıl muhteşem olmaz ki? Başından sonuna kadar enfesti.J" şeklinde değerlendirdi.
Jeremy Scott ise "Magnum ile işbirliği, hayvan karakterlerinin tasarlanmasından filmin yönetilmesine kadar her anıyla benim için müthiş keyifliydi. Cara ile çalışmak da muhteşemdi ve zaten moda konusunda cesur olmak, her gün işimde de yapmaya çalıştığım bir şey. Moda insana keyif veren bir kendini ifade etme aracı ve kişiliğinizi ve tavrınızı ortaya koyma imkanı veriyor. İnsanlara böyle bir kendini ifade aracını vermek çok eğlenceli! Cannes'da sizlerle paylaşacaklarımız için son derece heyecanlıyım. Vahşi hayvanları bekleyin!" dedi.

CANNES'DA MAGNUM X MOSCHINO
Magnum, "İçindeki Seni Serbest Bırak" kampanyası ve premium serisi Magnum Double'ın yeni tadı Bal Badem için bu yıl bir kez daha Cannes Uluslararası Film Festivali'ndeki yerini alacak. Jeremy Scott ve Cara Delevingne, 18 Mayıs'ta gerçekleşecek bu heyecan verici tanıtım için de yine Magnum'a eşlik edecek.

Magnum ve Moschino, 18 Mayıs akşamı birlikte Croisette'in en heyecanlı ve vahşi partisine ev sahipliği yaparak misafirlere "İçindeki Seni Serbest Bırak" temasına uygun haz dolu anlar yaşatacak.
#İçindekiseniserbestbırak
#MagnumXMoschino

Magnum Hakkında
1989'da yılında piyasaya sürülen Magnum, üst segment yetişkin tüketicileri hedef alan ilk çikolata kaplı dondurmaydı. Magnum bugün, tüm dünyada her yıl 1 milyar adetten fazla satış yapan dünyanın lider dondurma markalarından biridir.


*Basın Bültenidir.

10 yorum:

  1. vavv kıyafetler de müthiş yani bu arada :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer Ümrancım Jeremy Scott'un giydiği cekete bayıldım..

      Sil
  2. 1989 yılında satışa sunulduğunu bilmiyordum :)

    YanıtlaSil
  3. Ama terlikler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmes hahah o iğrenç terlikler ne yazık ki çok moda son 2 yıldır falan sanırım...

      Sil
  4. Elbise ve ceketin desenine bayildim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ya çok güzel değil mi ..keşke benim olsa diyeceğim burada :-))

      Sil
  5. Moda ikonlariyla ortak çalışmaları çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet bayıldım ben de :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...