23 Temmuz 2017

Kerastase Densifique Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Serum..

Kerastase Densifique
Geniş ürün yelpazesi ve saç güzelliğinde sunduğu olağanüstü çözümlerle Kerastase Paris, dünyada en çok tercih edilen markalardan biridir. “Kerastase Güzellik Ritüelleri” ile saçlara ideal bakım sunan marka,
2.      Yüksek performanslı bakım ürünleriyle anında fark yaratan sonuçların elde edilmesi ikinci         aşamadır.
3.      Durulama gerektirmeyen üçüncü adım ise saç güzelliğinde son dokunuşu ifade eder. Saçların fön ve şekillendirilmeye hazır hale getirildiği aşamadır.
Kerastase Elixir gibi önemli serilerin yer aldığı marka her seriden en iyi sonucun alınması için dermatologlar tarafından test edilip onaylanan özel formüller geliştirmiştir.

Kerastase serum


Kerastase Densifique
Kerastase Densifique ürünleri saç sorunlarına yeniden yapılandırma etkisiyle çözüm geliştirir. Saç tellerini kökten uca yenileyerek her açıdan sağlıklı bir sonuç alınmasını sağlar. 
Densifique Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Serum
Bakım maskesi, şampuan ve şekillendiricilerden daha derinlemesine etki yaratacak bir ürün arayanlar için geliştirilmiş özel bir üründür. Dökülme sorunu olan saçlarda saç yoğunluğunu ortaya çıkarmaya odaklanır. Tellere ışıltı ve parlaklık kazandırırken santimetre kareye düşen saç miktarında belirgin bir artış sağlar. Densifique Serum markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olarak, düzenli uygulamayla oldukça iyi sonuçlar verir. 10 günün sonunda hacim kazandıran ürün 30 günlük düzenli kullanımla saç yoğunluğunu ciddi oranda artırmakta ve 3 ay sonunda yaklaşık 1700 yeni saç teli oluşumu ile mükemmel sonuç vermektedir. 101 kişi üzerinde yapılan testlerde 3 ay boyunca kullanan kişilerdeki değişiklikler gözlenmiş ve çoğaltıcı etkisi kanıtlanmıştır.
Densifique Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Serum ürünü içerisindeki %5 stemoxydine sayesinde saçlarda artış gösterir.  Ayrıca saçın doğal büyümesine yardımcı B3, B5 ve B6 vitaminleri bu çoğalmada etkilidir.
 Densifique Masque Densite Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Maske  
Gür, kalın ve parlak saçlara sahip olmak isteyen kadınlar için geliştirilmiştir. Saçların yenilenmesine yardım eden formüller sayesinde saça yoğunluk kazandırılır. Doğrudan saç köklerini hedef alan Densifique Masque Densite Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Maske, saçın hacim kazanmasına engel olan sorunlu bölümleri yok eder ve köklere nefes aldırarak saçı derinlemesine besler. Hafif jel yapısı olan ürün saçların ağırlaşmasına neden olmaz. İçeriğinde Güç yenileyici kompleks ve seramid, saçların nemi tutmasına yardımcı olan hyaluronik asit,  saç tellerine pürüzsüzlük katarak parlaklık ve ışıltı ağlayan gluko-peptid yer alır. Seramid içeriği ile saç tellerini güçlendirilmesine ve yıpranmaların en aza indirilmesine yardım eder.
Densifique Bain Densite Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Şampuan
 Saç köklerin hedef alan Densifique Bain Densite, dökülen ve cansız görünüme sahip saç tipleri için özel olarak geliştirilmiştir. Stemoxydine molekülü sayesinde santimetre karede bulunan saç miktarını artırır, ayrıca polimer ve vitaminler sayesinde saçın çevresel etkenlere karşı direncini artırır. Güç yenileyici seramid kompleks, saça nem kazandıran hyaluronik asit ve saç tellerine pürüzsüz görünüm veren gluko peptit içerir.
Densifique Serum Jeunesse Zamanla Seyrelen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Serum  

Boyalı, şekillendiricilerle işlem gören saçlar zamanla incelir ve gücünü kaybeder. Beyazlayan ve incelen saçları yeniden yapılandırmak üzere geliştirilen Densifique Serum Jeunesse, saçlara kökten uca bakım ve onarım sağlayacaktır. Melanin kaybına neden olan oksidatif stresi yok eder. Melanosit kompleksi sayesinde melanin üreten yapının korunması sağlar. 3 ay düzenli kullanım sonrasında yeni ve yoğun saçların çıkmasını sağlar. Saç tellerini eski sağlığını geri kazandıran ürün hafif yapısı sayesinde hızlı bir şekilde saç köklerinden içeri işler, etki kapasitesini artırır. Kerastase Densifique Serum, yaşlanma etkilerini geciktirerek Ferülik Asit, C ve E vitaminleri ile besleyici etki yaratır. Kerastase Ürünlerini narecza.com’dan %20 indirimli olarak satın alabilirsiniz.

12 yorum:

  1. Serumlara inanıyorum. Bunu denemedim ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın ben de severim saç serumu..

      Sil
  2. İlk defa duydum ben bunu ama güzelmiş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet saç serumu olarak ilgimi çekti..

      Sil
  3. Bir kez kullandim çok iyi. Pahali diye devam etmemistim.

    YanıtlaSil
  4. Keşke bu kadar pahalı olmasa... emziren annelerin yaşadığı sorunları yaşıyorum ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam ah canım bilmez miyim hiç.. :-(

      Sil
  5. Siteye girip sacla ilgili diger ürünleride inceledim... Indirim oranlari da guzel. :)
    Acilen serum uygulaması yapmam lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi benim de saçlarım o kadar kötü ki şu an tatilden sonra ben de uygulayacağım kesinlikle..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...